ReFLEXion

ReFLEXion

ReFLEXion onderzoekt de weerspiegeling van onszelf, de identiteiten die we aannemen en de impact van steeds evoluerende technologieën op onze perceptie, interactie en ervaring met mode.

Stap in de toekomst van digitale identiteiten in onze expo, samengesteld door Ann Claes, waar mode, technologie, innovatie en storytelling samenkomen. Ontdek hoe ontwerpers de kracht van pixels gebruiken om draagbare kunstwerken te maken die de complexiteit van onze moderne identiteit weerspiegelen.

Van virtuele verhalen en door AI gegenereerde ontwerpen tot digitaal gereconstrueerde historische kledingstukken en augmented reality-showcases: ervaar de grenzeloze mogelijkheden van digitale mode als creatief en duurzaam alternatief. 

Ontdek hoe digitale mode, storytelling en virtuele identiteiten creativiteit naar nieuwe hoogten tilt. De expositie toont een selectie ontwerpers die op een unieke manier en uitzonderlijk vakmanschap gebruik maken van de allernieuwste technologieën om de grenzen van creativiteit te verleggen. 

ReFLEXion werd gecureerd door Ann Claes 

Ann is mede-oprichter van MASJIEN – het bureau voor mode, duurzaamheid en technologie – waar ze consultancy, keynotes en projectmanagement aanbiedt rond innovatie in de mode-industrie.  Ann is ook medeoprichter van de web3-beweging in België: WEB32 en richtte digitaal modenetwerk MUTANI mee op in 2021. Ze is een techno-optimist en houdt ervan mensen en ideeën met elkaar te verbinden, zodat één plus één drie wordt.

 

Brousse

Brousse | Kunstlaan 18, 3500 Hasselt | Privacyverklaring

Website by Digitong  Website by DIgitong

0