AVOLVE

AVOLVE

ReFLEXion

Ontdek hoe digitale mode, storytelling en virtuele identiteiten creativiteit naar nieuwe hoogten tilt. Deze expositie toont een selectie ontwerpers die op een unieke manier en uitzonderlijk vakmanschap gebruik maken van de allernieuwste technologieën om de grenzen van creativiteit te verleggen. 

Raúl Cerezo (ook bekend als Graham Thunder) is een internationale creatieve geest, geboren in Madrid, momenteel in Amsterdam, met meer dan 12 jaar ervaring in het opbouwen van digitale ervaringen met een duidelijke focus op high-end content.

Hij heeft succesvolle projecten geleid over de hele wereld, van Londen en New York tot Hong Kong en Amsterdam, in samenwerking met enkele van ‘s werelds meest iconische merken. Zijn invloed is bijzonder opmerkelijk in sectoren zoals mode, gaming en automotive.

Zijn carrière heeft hem in staat gesteld zijn creativiteit en ontwerpvaardigheden uit te breiden naar een strategische zakelijke mindset die altijd klaar staat om te luisteren, observeren en innovatieve oplossingen te creëren voor merken en nieuwe consumenten. Zijn succes in bekroonde projecten wordt gekenmerkt door een fusie van gedurfd, baanbrekend ontwerp en strategisch creatieve verhalen, wat consequent impactvolle resultaten heeft opgeleverd.

Sinds begin 2021 heeft hij zich verdiept in Web3, AI, digitale mode en virtuele ervaringen, wat een geheel nieuw universum voor zijn toekomstige visie heeft geopend. In 2021 richtte hij “AVØLVE” op: het baanbrekende digitale modehuis dat de mode-industrie in snel tempo transformeert. Eén duidelijke missie: de normen voor digitale mode verhogen.

@av0lve 

Brousse

Brousse | Kunstlaan 18, 3500 Hasselt | Privacyverklaring

Website by Digitong  Website by DIgitong

0