Assaf Reeb

Assaf Reeb

ReFLEXion

Ontdek hoe digitale mode, storytelling en virtuele identiteiten creativiteit naar nieuwe hoogten tilt. Deze expositie toont een selectie ontwerpers die op een unieke manier en uitzonderlijk vakmanschap gebruik maken van de allernieuwste technologieën om de grenzen van creativiteit te verleggen. 

Assaf Reeb  is een ontwerper en creatieve ondernemer die sinds 2017 aan de voorhoede van digitale mode en virtuele zelfexpressie staat. Als een van de eerste digitale pioniers binnen de mode-industrie wordt Assafs benadering van design beïnvloed door zijn achtergrond als alumnus van de prestigieuze MA Fashion aan Central Saint Martins en zijn werk met luxemerken.

Met The Digital Fashion Archive vereeuwigt hij modekledingstukken van culturele en historische betekenis door ze te digitaliseren als hoogwaardige 3D-modellen. Dit initiatief behoudt niet alleen de gedetailleerde kenmerken van iconische stukken, maar zorgt ook voor hun toegankelijkheid voor toekomstige generaties. Door een digitaal archief te creëren, stelt het Archief ontwerpers en modeliefhebbers in staat om deze kledingstukken te verkennen en ermee te interageren in een virtuele ruimte.

@assaf_reeb , @digital_fashion_archive

Brousse

Brousse | Kunstlaan 18, 3500 Hasselt | Privacyverklaring

Website by Digitong  Website by DIgitong

0