Tom van der Borght

Tom Van der Borght

ReFLEXion

Ontdek hoe digitale mode, storytelling en virtuele identiteiten creativiteit naar nieuwe hoogten tilt. Deze expositie toont een selectie ontwerpers die op een unieke manier en uitzonderlijk vakmanschap gebruik maken van de allernieuwste technologieën om de grenzen van creativiteit te verleggen. 

Tom Van der Borght

Tom Van der Borght (1978), een Belgische kunstenaar en modeontwerper, opereert op de grens tussen mode, beeldende kunst en performance voorbij de grenzen van deze disciplines om een totaal en hyperpersoonlijk universum te creëren, gebouwd op een solide basis van (kunsthistorisch) onderzoek.

Hij gebruikt gedurfde combinaties van felle kleuren, psychedelische vormen en texturen die zorgen voor een bombardement van de zintuigen. 

T.VDB onderscheidt zich door zijn extreme veelzijdigheid en originaliteit. Zijn kunstwerken bestaan uit hightech bricolage, een mix van texturen en onconventioneel gebruik van alledaagse en gerecyclede materialen. Door artificiële intelligentie in zijn werk te omarmen, belicht hij onderwerpen die hem nauw aan het hart liggen, zoals niet-normativiteit, identiteit en de kracht van kunst om te inspireren tot transformatie.  

Brousse

Brousse | Kunstlaan 18, 3500 Hasselt | Privacyverklaring

Website by Digitong  Website by DIgitong

0