Angelescu Studio

Angelescu Studio

ReFLEXion

Ontdek hoe digitale mode, storytelling en virtuele identiteiten creativiteit naar nieuwe hoogten tilt. Deze expositie toont een selectie ontwerpers die op een unieke manier en uitzonderlijk vakmanschap gebruik maken van de allernieuwste technologieën om de grenzen van creativiteit te verleggen. 

Angelescu Studio is het geesteskind van Patricia Musat, een ontwerpster uit Brooklyn die de samensmelting van mode, kunst en technologie verkent. Gelanceerd begin 2022, onderscheidt het zich als een van ‘s werelds eerste Web3 sieradenmerken. Patricia verkent thema’s die centraal staan in de samenwerking tussen mens en machine, een onderwerp van toenemend belang in onze gedigitaliseerde wereld. Met een professionele achtergrond die zowel de creatieve als technische aspecten van design in de mode- en technologiesectoren bestrijkt, wordt haar aanpak bij de ontwikkeling van Angelescu Studio gekenmerkt door een naadloze integratie van traditionele technieken met baanbrekende innovaties, waarbij de wisselwerking tussen de fysieke en digitale werelden wordt benadrukt. Patricia creëert een geheel nieuw oeuvre, gedreven door haar passie voor de kruising van mode, kunst en technologie, en haar toewijding aan het verkennen van de toekomst van design.

Angelescu Studio is wereldwijd te zien geweest op Digital Fashion Week in New York, Londen, Parijs en Metaverse Fashion Week. De door AI gegenereerde modefilm van Angelescu Studio, ‘From the Shadows’, ging in première als onderdeel van de 15e editie van het A Shaded View on Fashion Film Festival, wat de creatieve bekwaamheid van de Studio en de impact van haar werk op het kruispunt van mode en technologie demonstreert. Angelescu Studio is beschreven in publicaties zoals Vogue Business, The Zing Report en Glitch Magazine, waarin de innovatieve benadering en de positie van de Studio als leider in fashion tech worden benadrukt.

@angelescu_studio

Brousse

Brousse | Kunstlaan 18, 3500 Hasselt | Privacyverklaring

Website by Digitong  Website by DIgitong

0